Coaches Sivar
Logo Home |  Werkgevers |  Werknemers |  Coaches |  Over Sivar |  Contact

Onze Coaches

Jobcoaches
Onze jobcoaches werken op Hbo-niveau met een relevante opleiding. Zij staan geregistreerd bij het UWV.

Vincent van Koersveld, arbeidsdeskundige

Marco van Zielst, Directeur & (Job)coach

marcovanzielst@sivar.nl

LinkedIn

Blije gezichten, daar ga ik voor. Ik help jonge mensen met een uitkering om passend werk te vinden en te houden. Dat lukt bijna altijd. Veel werkgevers zijn bereid om mensen met een handicap een kans te geven. Ik begeleid de jongere op de werkplek en ben aanspreekpersoon voor de werkgever en leidinggevende. Geen klant is hetzelfde, dus mijn werk is elke keer anders. In het coachen is het steeds een uitdagende puzzel hoe we in kleine stapjes bij ons doel uitkomen. Ik help mensen graag om boven zichzelf uit te stijgen en verantwoordelijkheid te leren nemen. Zo werkte ik ook in mijn managementfuncties en zo coach ik mijn korfbalteam. Ik heb veel plezier in mijn werk. Elke dag is een feest.

 

Lianne van Koersveld

 

Lianne van Koersveld, Directeur, (Job)coach & Maatschappelijk Werker

liannevankoersveld@sivar.nl

LinkedIn


We kijken bij Sivar vooral naar mogelijkheden en zo lukt het vaak om voor mensen met een beperking werk te vinden. Zo krijgt iemand weer een aantrekkelijke toekomst. Als jobcoach begeleid ik de klant en de werkgever. Hierin komt mijn achtergrond als maatschappelijk werker goed van pas. Soms werk ik daadwerkelijk mee, bijvoorbeeld bij onkruid wieden of broodjes afbakken. Dan leer ik de klant hoe hij dit werk onder de knie kan krijgen. Het is stimulerend om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen, ook voor mezelf. Er kan dan vaak veel meer dan je denkt.

Vincent van Koersveld, arbeidsdeskundige


Vincent van Koersveld, Gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige

vincentvankoersveld@sivar.nl

LinkedIn


Ik ben Vincent van Koersveld en werk al 30 jaar met passie en overgave als arbeidsdeskundige. Vanaf 1996 doe ik dit als zelfstandig ondernemer. Ik houd van de uitdaging om voor mensen met een belemmering, bijvoorbeeld vanwege afnemende gezondheid of gewoonweg vanwege ouderdom, een aantrekkelijke toekomst te creëren.
Ik prikkel mijn cliënten om verantwoordelijk te nemen voor hun eigen leven en nieuwe mogelijkheden en kansen te laten ontstaan.
Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens kan veranderen. Dit lijken grote woorden, maar de praktijk laat elke keer zien dat ze waar zijn, zowel in mijn eigen leven als bij cliënten.

 

Kimberley Plugge, (Job)coach

 

Kimberley Plugge, (Job)coach

kimberleyplugge@sivar.nl

 

Vanuit mijn achtergrond in het onderwijs heb ik veel ervaring met het coachen van vaardigheden. Als jobcoach ga ik individueel aan de slag met jongeren, waardoor ik meer aandacht kan hebben voor zijn of haar behoeften, wensen, beperkingen en mogelijkheden.
Het leuke van het werk als jobcoach vind ik de afwisseling in cliënten, werkplekken en werkgevers. Ik vind het een uitdaging om voor iedere situatie een individuele, sluitende aanpak te vinden.